Norrbottensgården

På den här gamla gården någonstans i Norrbotten bor en familj bestående av två vuxna, tre barn och två bondkatter. Huset byggdes någon gång under 1800-talets mitt och flyttades till sin nuvarande plats 1914. De som bor här gör sitt bästa för att varsamt renovera efter tid, ork och plånbok. Hon som pysslar med den här bloggen är en renoveringsamatör med tummen mitt i handen och huvudet fullt av kreativa idéer. Här avhandlas livet i stort och smått och en hel del handlar om loppis,fotografering, byggnadsvård,god mat och antika möbler.

Stökig hall och plockbricka med bubbel

Publicerad 2018-04-27 20:50:03 i Mat och dryck, Renovering,

Alla väggskivor är nu uppsatta. Beskåda det rådande kaoset..Familjen använder för närvarande det gamla skåpet som avlastningsyta. Ja, eller barnen använder skamlöst hela huset som avlastningsyta..men jag har sen bilden togs faktiskt försökt röja upp lite för att det ska bli enklare att tapetsera. Jag blir lite nervös av tanken. Jag har ju tapetserat flera gånger men ändå blir jag nervös innan jag kommit igång..men åh så fint det kommer bli sen..Med facit i hand borde jag inte försökt plocka fram pärlsponten från första början..men jag visste ju inte hur skadad den var under. Den här gången ska jag ta min renoveringsrevansch ;)
Men nu är tak och golvlister beställda och tapetklister inhandlat! Så fort jag hinner och orkar ska jag sätta igång att slänga upp våder :) Det ser ju verkligen inte kul ut det här..Jag har  dock haft en veckas beredskap och då väljer jag alltid att ta de lugnt, rätt vad det är får man åka och jobba så jag undviker att sätta igång några större projekt just den veckan. Men nu är beredskapen slut och en annan kollega har tagit över, så idag har jag slutat tidigt och nu väntar den traditionella "After-beredskap-plockbrickan" och självklart ett glas krispigt och väl kylt bubbel! Jag är såå redo för helgen :) Trevlig kväll på er!
Plockbricka med ostbollar, kex, rökt ost, rostbiffsrullar, laxröra och annat smått och gott. Mums! Bubblet rekommenderas varmt ("Ecoltura Rose") :) 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela