Norrbottensgården

På den här gamla gården någonstans i Norrbotten bor en familj bestående av två vuxna, tre barn och två bondkatter. Huset byggdes någon gång under 1800-talets mitt och flyttades till sin nuvarande plats 1914. De som bor här gör sitt bästa för att varsamt renovera efter tid, ork och plånbok. Hon som pysslar med den här bloggen är en renoveringsamatör med tummen mitt i handen och huvudet fullt av kreativa idéer. Här avhandlas livet i stort och smått och en hel del handlar om loppis,fotografering, byggnadsvård,god mat och antika möbler.

Söndagsutflykt

Publicerad 2017-09-03 18:09:51 i Allmänt,

Jag kan glatt meddea er att gårdagens besök på restaurang Utblicken på Luppioberget var en succe! Suverän mat och mycket fin service. Åk dit och ät!
Idag skulle vi egentligen ha träffat några vänner men de var inte riktigt krya så vi skjuter lite på det. Istället packade vi snabbt ihop en liten matsäck och drog iväg på utflykt :) Vi hittade ett vindskydd vid en sjö så där slog vi oss ner och tände en brasa och fikade.
Jag är ju inte från den här kommunen så jag känner inte till alla guldkorn. I och för sig tror jag inte maken gör det heller fast han är uppväxt på orten :) 
Vi hade inget grillbart med oss men det gick ju bra ändå. Det fick duga med kaffe och fika denna gång. 
Pojkarna spexade. Det var dock en smula oklart vad spexet gick ut på ;)
Stora grabben försökte sig på något slags trick
 
Mycket spring i benen
Trevlig söndag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela