Norrbottensgården

På den här gamla gården någonstans i Norrbotten bor en familj bestående av två vuxna, tre barn och två bondkatter. Huset byggdes någon gång under 1800-talets mitt och flyttades till sin nuvarande plats 1914. De som bor här gör sitt bästa för att varsamt renovera efter tid, ork och plånbok. Hon som pysslar med den här bloggen är en renoveringsamatör med tummen mitt i handen och huvudet fullt av kreativa idéer. Här avhandlas livet i stort och smått och en hel del handlar om loppis,fotografering, byggnadsvård,god mat och antika möbler.

En strålande fin dag med inslag av lokala åskmon

Publicerad 2017-05-20 19:03:36 i Allmänt,

Vilken fin dag det varit idag! Det var verkligen helt underbart att få njuta av lite sol och värme efter denna iskalla och långsamt processande vår! Vi har varit iväg och handlat tomat, gurka, sallad, sättpotatis och chili. Håller tummarna för ett bättre skördeår i år än tidigare..
Lite blommor blev det också. Jag har plnaterat massa perenner förra året så jag hoppas att de snart dyker upp här och var :)
Vi har varit ute hela dagen och så har vi fikat kaffe och glass
 
Till middag blev det grillad ryggbiff och sötpotatispommes.
Men vädret till trots så har vi haft lokala åskmoln här hemma hos oss! Jag vet inte riktigt vad som gått snett den här dagen men det har varit en hel del tjafsande, tjurigheter och många, många tårar! Jag antar att vi alla är lite trötta efter en tuff period och tålamodet är inte lika stabilt som det brukar vara. Ungarna har varit missnöjda med det mesta idag och så har man själv blivit irriterad och cirkusen är snabbt i full gång. Jag tänker att det kan ju faktiskt vara rätt skönt för andra att veta att den här familjen är ingen idyll den heller alla gånger ;) Så är livet!
Jag hoppas innerligt på en ny, bättre dag imorgon. Men jag är iallafall glad att vi hade tur med vädret! ;)
 
Fina minstebarnet. Så go, men sååå tjurig!
Min sista skoluppgift är nu klar. På onsdag ska den lämnas in och veckan efter det är det sista seminariet. Så fort det gick, och tänk att jag faktiskt fixade det..(några hårtussar mindre kanske..men det är smällar en får ta..)
Nä nu är barnen trötta och behöver i säng hör jag. Vi siktar på bättre morgondag imorgon som sagt.
Ha det gott!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela