Norrbottensgården

På den här gamla gården någonstans i Norrbotten bor en familj bestående av två vuxna, tre barn och två bondkatter. Huset byggdes någon gång under 1800-talets mitt och flyttades till sin nuvarande plats 1914. De som bor här gör sitt bästa för att varsamt renovera efter tid, ork och plånbok. Hon som pysslar med den här bloggen är en renoveringsamatör med tummen mitt i handen och huvudet fullt av kreativa idéer. Här avhandlas livet i stort och smått och en hel del handlar om loppis,fotografering, byggnadsvård,god mat och antika möbler.

En födelsedag

Publicerad 2017-06-29 10:01:59 i Semester, Sommar,

Vi hade en fantastisk midsommar. Jag ångrar djupt att jag lämnade kameran hemma, för det fanns så mycket fint och roligt att fota..men inga bilder har jag..vi var på midsommarfest/60-årsfest med massor av god mat och trevliga aktiviteter iallafall!
Igår fyllde jag år. Jag erkänner utan omsvep, jag hade gärna låtit bli att fylla år mer efter 30 ;) Men födelsedagen kommer obönhörligen varje år och man blir ett år äldre oavsett vad man tycker om det.. Nåväl, min födelsedag firades i största stillhet under dagen med barnen då maken jobbade. De skulle dessutom klippa sig på kvällen när han kom från jobbet så vi bestämde oss för att inte styra upp någon formell inbjudan om kalas, så jag tror svärföräldrarna skulle komma idag istället. Mamma och hennes man svängde iallafall förbi igår och drack en kaffeskvätt. Appropå kaffe, den här snyggingen fick jag i present! 
En kanna för att koka kaffe över öppen eld. Jag har nämnt vid ett par tillfällen att de här vanliga små campingkannorna man har för att koka kaffe i, de räcker ju ingenstans! Ni som känner mig vet ju att det där med kaffe, det är en grej som ligger mig varmt om hjärtat och jag dricker ju en och annan kopp kaffe om dagarna ;) Och så fick jag den här i present. En stor och ordentlig kanna som rymmer många koppar. Helt perfekt! 
Och så fick jag både blommor och bubbel också
Nu räknar vi ner dagarna till maken får semester och börjar spendera mer tid med oss. Han har verkligen jobbat som en tok på sistone..
Nu har kaffebryggaren puttrat färdigt så jag ska ta mig en kopp. Tänkte bara att det kanske var dags för en liten uppdatering först :)
 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela