Norrbottensgården

På den här gamla gården någonstans i Norrbotten bor en familj bestående av två vuxna, tre barn och två bondkatter. Huset byggdes någon gång under 1800-talets mitt och flyttades till sin nuvarande plats 1914. De som bor här gör sitt bästa för att varsamt renovera efter tid, ork och plånbok. Hon som pysslar med den här bloggen är en renoveringsamatör med tummen mitt i handen och huvudet fullt av kreativa idéer. Här avhandlas livet i stort och smått och en hel del handlar om loppis,fotografering, byggnadsvård,god mat och antika möbler.

Traggla sig framåt

Publicerad 2017-04-02 17:53:14 i Katter, Mat och dryck, Utevistelse, Vänner,

Igår var jag på loppistripp med mamma och en moster. Vi skulle egentligen fått besök men ett av barnen i familjen hade blivit sjuk så vi fick ställa in. Istället åkte jag då på loppis. Det är sällan jag hittar något fynd på vanlig loppis men en toarullshållare fick följa med hem iallafall! Sen svängde vi förbi en antikaffär där jag köpte en träkista till minipiratens rum. 
 
Blev sugen att köpa en stor en till oss själva för att ha sängkläder i.. Jag får fundera på saken :)
Senare på eftermiddagen hämtade jag upp min familj för samling hos mamma och hennes man där vi tillsammans lagade kycklingkebab tillsammans med moster och hennes man. Mycket trevlig kväll! Bästa sättet att umgås enligt oss, med god mat och gott sällskap. 
Idag har vi hälsat på hos goda vänner där vi blev bjudna på god lunch och när vi kom hem grillade vi korv ute. Så fantastiskt underbart att äntligen få uppleva sol och vår igen och maxa utevistelserna, det känns som att äntligen kunna andas igen!
 
 
 
Nu väntar en vecka av jobb, en tripp till skolan för ett seminarie med en lärare som verkar rätt petig,och jag är nervös då skolan varit rätt tuff på sistone. Jag försöker så gott jag kan att kämpa mig igenom allt men inte är det lätt alltid och visst får självkänslan sig en och annan törn, men så är skolans värld... men sen till kommande helg blir det häng med goda vänner i stan och det längtar vi efter :) Och att våren är på starkt intågande ska nog göra att jag orkar sista biten.
Trevlig söndag!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela